Nieuws

 

HEB JE PROBLEMEN MET INLOGGEN STUUR DAN EEN MAIL NAAR REDACTIE@NUNSPEETSEKEILER.NL VOOR NIEUWE INLOG GEGEVENS.

03 april 19

Run Bike Run

Graag even uw aandacht voor 2 geweldige evenementen!

Oldebroek, 26-4-2019
Dit zeer gevarieerde parcours leid je over kunstmatige obstakels die er in het centrum van Oldebroek zijn opgeworpen voor de run-bike-run en de mtb streetrace die er de volgende dag gehouden zal gaan worden. Zowel het loop parcours als het fietsen is over verhard terrein, maar dient te worden uitgevoerd op de MTB.

Nunspeet, 04-05-2019
Dit loodzware parcours leid je door 1 van de mooiste stukjes bos die Nunspeet rijk is. Het loop parkoers gaat een gedeelte over de motorcross baan  en een aantal mooie slingerende paadjes. Denk je daarna even op adem te kunnen komen op de MTB?! VERGEET HET MAAR! Gave singletracks met uitdagende klimmetjes en snelle afdalingen staan er op het menu. Om daarna alle krachten eruit te kunnen gooien tijdens de laatste looplus, welke volledig over het zware cross terrein zal voeren.

Beide evenementen zijn opgenomen in de kalender van de NTB. Er zal een eindklassement worden gemaakt over de beide wedstrijden met geldprijzen voor de Winnaars. Natuurlijk kan er ook apart aan 1 van beide evenementen worden deelgenomen. 

Inschrijving kan via ntbinschrijvingen.nl

Fotos

jan moll fotografie--15

Nieuwsbrief

In de aanloop naar de Keiler publiceren we met regelmaat online-nieuwsbrieven. Leuk om te lezen, maar ook handig omdat je wordt geattendeerd op (gezamenlijke) trainingsmogelijkheden, instructies en weetjes voor de wedstrijd. 
Meld je hier aan voor de nieuwsbrief.

193