Nieuwsbrief-Header-2020.png

De Keiler sneller vol dan ooit!

Gistermiddag op 1 januari om 12 uur opende de inschrijving van de Keiler 2020. Binnen de kortste keren was het aantal van 60 deelnemende teams ruimschoots overschreden ! 

De eerste toptijd is gezet ….

Dit betekent dat er weer een reservelijst is. Wij kunnen ons voorstellen dat er een aantal vragen zijn bij de teams die op de reservelijst staan. Vandaar deze ingelaste nieuwsbrief.

Staat je team bij de deelnemende teams? 

Gefeliciteerd! Wat je nu moet doen is zo snel mogelijk je teamleden invullen en het inschrijfgeld betalen. Hiervoor wordt een factuur verstuurd. Na ontvangst van de betaling is de inschrijving definitief.

Sta je bij de deelnemende teams maar weet je niet zeker of je team meedoet? 

Zorg ervoor dat je dit zo snel mogelijk duidelijk hebt. Doe je niet mee, trek je team dan zo snel mogelijk terug. Zo maak je plaats voor andere teams en houden ze ruimschoots de tijd om te trainen.

Hoe werkt de reservelijst?

Hou de komende dagen de lijst met ingeschreven teams goed in de gaten want de lijst is nog in beweging. Sta je nu op de reservelijst? De kans is aanwezig dat je mee kunt doen!

Hoe wordt er bepaald wie als eerste van de reservelijst gaat?

Het moment (tijdstip) van inschrijving is bepalend. Valt er een team af, dan wordt een plek ingevuld door het eerst volgende team op basis van tijdstip inschrijving. Mocht dit team zich ingeschreven hebben in een klasse die al vol zit, dan wordt naar het volgende team gekeken. 

Voorbeeld: 

Uit de Heren Wedstrijdklasse valt een team weg. Het eerst volgende team dat zich heeft ingeschreven wil meedoen in de Heren Recreanten. Deze Klasse is vol. Het daaropvolgende team heeft zich ingeschreven in Dames Recreanten. Deze klasse is nog niet vol. Dit team wordt toegelaten.  

Nieuwe Sponsor: Dutch Hair!

Dutch Hair is dit jaar een van de nieuwe sponsoren. Cor Bouw, eigenaar van Dutch Hair is al jaren actief als coach van Keiler teams. Fantastisch dat hij met zijn bedrijf de Keiler nu nog meer wil ondersteunen. Je gaat als sporter hier van horen. Deze maand volgt er meer! 

Sponsoren


 


 


 


 


 

Deze nieuwsbrief is mogelijk gemaakt door Wielink Websolutions

Volg zizoz

fb

Bekijk de webversie