Nieuwsbrief-Header-2019

Start inschrijving 24ste Keiler: 1 januari 0.00 uur

Op 25 mei 2019 organiseren wij voor de 24ste keer de strijd om de Nunspeetse Keiler. Ook dit jaar hanteren we weer een maximum van 60 teams. De inschrijving start op 1 januari 2019 om precies 0.00 uur. Wees er op tijd bij en vis niet achter het net zoals een aantal teams vorig jaar aan de lijve ondervonden. Als je twijfelt tussen de sportklasse of de wedstrijdklasse, of tussen sportklasse en recreanten, kies dan zeker de zwaardere variant. Dan maak je dit jaar meer kans op een startbewijs!

Schrijf je vanaf 1 januari 0.00 uur in op:  inschrijven Nunspeetse Keiler

Het verschil tussen de verschillende klassen

De Keiler is het grootste sportevenement van de Noord-Veluwe. Alle sporters gaan op hun eigen niveau tot het uiterste. De laatste jaren zien we dat de recreanten-klasse bij de heren overvol was. Wil je nou eigenlijk wel eens weten wat het verschil tussen de Recreantenklasse, Sportklasse of Wedstrijdklasse echt is? Kijk dan naar dit filmpje van Mister Keiler zelf, waarin hij de verschillen binnen een minuut haarfijn uitlegt! 

FACEBOOK

De Keiler win je in de winter!

De winnaars van de afgelopen jaren waren of buitengewoon getalenteerd en sportief, of… ze hebben de hele winter doorgetraind! Een gevleugeld gezegde is : De Keiler win je in de winter… Wil je je benen testen? Kijken welke teams ook al in januari starten? Doe dan mee met de volgende evenementen:

5 januari 2019: Nieuwjaarsloop VV Hulshorst in samenwerking met Loopgroep 2000. 2,5 km, 5 km, 7,5 km en 10 km. Precies lang genoeg! Alle informatie vind je op www.vvhulshorst.nl

12 januari 2019: Bosloop Elspeet 2019. In de prachtige bossen en over de prachtige heide tussen Elspeet en Staverden kun je je stukbijten op de 5 of 10 kilometer van de bosloop van Tennisverenging Nunspeet. Zowel voor de recreatie als de prestatiegerichte loper! Alle informatie vind je op www.tvelspeet.nl

BREAKING NEWS!

Voordat de inschrijving opengaat heeft team Rabobank al aangegeven op te stromen naar de sportklasse. Team Exact  geeft aan te zullen starten in de wedstrijdklasse. Wie volgt deze teams?

Deze nieuwsbrief is mogelijk gemaakt door Wielink Websolutions

Volg zizoz

fb

Bekijk de webversie