Fietst voor Duchenne Heroes editie 2018

Beste Keilers,

 

Op 2 juni barst de strijd om de Nunspeetse Keiler los. Na maanden van intensieve training, afzien en opoffering komt een week van geestelijke voorbereiding. Het lichaam rust geven om die ene zaterdag compleet los te gaan. Om het op te nemen tegen die andere Keiler Teams, waar we natuurlijk van gaan winnen! Of tenminste, niet voor onder doen.

Wat is er dan mooier om, de laatste zaterdag voor dit grote evenement, de andere teams aan het werk te zien? Om samen die laatste zaterdag voor de Keiler schouder aan schouder met z’n allen voor één en hetzelfde doel te strijden? Samen trappen we de ziekte van Duchenne de wereld uit! En daar hebben we jullie inzet en energie voor nodig.

Team “Stella trapt door voor Lennart” doet in 2018 weer mee aan Duchenne Heroes en organiseert de ultieme én unieke Keiler voorbereiding: een Spinningmarathon op de markt. Het decor en de plek waar een week later de strijd om de Nunspeetse Keiler los barst. En dat alles onder de bezielende leiding van niemand minder dan Leontien van Moorsel: winnaar van de Ronde van Frankrijk en Olympisch kampioen.

Schrijf jouw team vandaag nog in en help ons in onze strijd tegen de ziekte van Duchenne!

Bestel je kaarten via de link: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-spinningmarathon-voor-duchenne-44075481953

Graag tot zaterdag de 26ste mei!

Wim Verdouw

namens Team “Stella trapt door voor Lennart”

193