Jeugd Keiler

De Nunspeetse Jeugd Keiler

Op 2 juni 2023 vindt, de dag voor de Keiler, de allereerste Jeugdkeiler plaats! En jullie kunnen meedoen!! 

 

Nieuwsgierig? Lees dan onderstaande goed door en wie weet worden jullie als winnaars van de allereerste Jeugdkeiler gehuldigd tijdens de prijsuitreiking van de Keiler 2023 tegenover van 600 sporters in de Veluvine!  

 

Wat is de Jeugdkeiler?  

1 team met een coach en een verzorger, hardlopen, mountainbiken, proeven, teamwork, fanatisme, sportiviteit, trainen, topconditie, kortom; alles wat de Keiler te bieden heeft!!  

Supervet om mee te doen en kicken om te winnen! 

 

Het team bestaat uit:    

- 4 sporters, je bent minimaal 11 jaar en bent op de dag van de Jeugdkeiler nog geen 16  

- 1 coach 18+  

- 1 verzorger 18 + 
Gedurende de wedstrijd blijft het hele team bij elkaar.  
 
Het startschot klinkt om 16 uur vanaf het Marktplein in Nunspeet waar ieder team zijn sportieve uitdaging begint. Hier staan 6 keilerwaardige proeven op jullie te wachten en ook bij de Zandenplas staan nog 3 proeven voor jullie opgesteld. Sommige proeven zijn bekend van de Keiler, andere zijn nieuw, laat je verrassen!  
De wedstrijd heeft 2 looplussen van ongeveer 2,5 km en 1 fietslus van 7,5 km.  
Nu weten jullie ten minste waar jullie voor trainen de komende tijd! ;- ) 

 

Rond 19 uur verwachten we alle sporters weer terug op het marktplein. Hoog tijd om de leeg gestreden magen weer te vullen, te proosten op de topprestatie en natuurlijk de prijzen te verdelen! Want samen feesten en nagenieten hoort ook bij de Keiler! 

Rond 21 uur hopen we dat alle sporters moe en met een tof gevoel naar huis gaan.  

 

We hebben plek voor minimaal 12 en maximaal 24 teams en er is een jongens- en meidenklasse. Als je 1 jongen in je team hebt, val je onder de jongensklasse. 

 

Enthousiast?  
Inschrijven is mogelijk vanaf 1 januari op www.nunspeetsekeiler.nl onder de button “Jeugdkeiler” en meedoen kost € 50,- per team. 
 

Een eigen mountainbike fietst natuurlijk het fijnst, maar als je geen mountainbike hebt, denken we graag met je mee. Er is altijd wel een oplossing te vinden! 

Bij deelname is het gebruik van een helm verplicht!

 

Vragen? Stel ze via jeugdkeiler@nunspeetsekeiler.nl