Jeugd Keiler

De Nunspeetse Jeugd Keiler

Op 4 juni 2021 vindt in het kader van de 25e editie van de Keiler, de allereerste Jeugdkeiler plaats! En jullie kunnen meedoen!!

 

Nieuwsgierig? Lees dan onderstaande goed door en wie weet worden jullie als winnaars van de allereerste Jeugdkeiler gehuldigd tijdens de prijsuitreiking van de Keiler 2021 ten overstaan van 600 sporters in de Veluvine! 

 

Wat is de Jeugdkeiler? 

1 team met een coach en een verzorger, hardlopen, moutainbiken, proeven, teamwork, fanatisme, sportiviteit, trainen, topconditie, kortom; alles wat de Keiler te bieden heeft!! 

Supervet om mee te doen en kicken om te winnen!

 

Het team bestaat uit:   

- 4 sporters, geboren tussen 7 juni 2005 en 31 december 2009 

- 1 coach 18+ 

- 1 verzorger 18 +
Gedurende de wedstrijd blijft het hele team bij elkaar. 

Het startschot klinkt vanaf het Marktplein in Nunspeet waar ieder team zijn sportieve uitdaging begint.  Hier staan 6 proeven op jullie te wachten, ook bij de Zandenplas staan nog 3 proeven voor jullie opgesteld. Sommige proeven zijn bekend van de Keiler, andere zijn nieuw, laat je verrassen! 
De wedstrijd heeft 2 looplussen van ongeveer 2,5 km en 1 fietslus van 7 km. 
Nu weten jullie ten minste waar jullie voor trainen de komende tijd! ;- )

Hoe tof is het om te mogen starten op de 1e Jeugdkeiler?

Jullie starten op vrijdagmiddag vanaf 16.00 uur en ongeveer 19.00 uur kunnen we beginnen met lekker eten want ook dat hoort bij de Keiler! Rond 21.00 uur hopen we dat alle sporters moe en met een tof gevoel naar huis gaan. 

 

We hebben plek voor 24 teams en er is een jongens- en meidenklasse. Als je 1 jongen in je team hebt, val je onder de jongensklasse.

Enthousiast? 
Inschrijven is mogelijk vanaf 1 januari om 12.00 uur op www.nunspeetsekeiler.nl onder de button “Jeugdkeiler”. Meedoen kost € 50,- per team.
 

Geen mountainbike? Geen probleem! Wij hebben er genoeg. Als je dit bij de inschrijving aangeeft, zorgen wij dat jij een fiets hebt.

LET OP; helm verplicht!