Keiler kijken

Mede door alle proeven is de Keiler leuk om naar te komen kijken. Het Marktplein vormt het episch centrum en is volgebouwd met een groot aantal proeven. Vanaf plm. 8.15 uur starten er op de Markt elke 10 minuten vier teams. Met al die teams die starten, proeven uitvoeren en finishen valt er op de Markt de hele dag veel te zien en is het een gezellige drukte. Er zijn meer plekken langs het parcours waar veel te beleven valt: de spanning valt te merken en waar ook veel gelachen wordt, want het plezier bij het uitvoeren van de proeven, geeft ook ontspanning. De inspanning van de teamsporters, geeft weer ontspanning bij de toeschouwers!

Zo is de Zandenplas ook een mooie plek om de Keiler-wedstrijd te bekijken. De meeste fiets- en looplussen hebben een proef aan of in de Zandenplas, waardoor er voor het publiek veel valt te zien in en om het water. En ook de baan van FCC de Volharding aan de Wiltsangh is al jarenlang een geliefd plekje voor toeschouwers. Ook daar is het elk jaar spektakel.

Fotos

jan moll fotografie--204

Nieuwsbrief

In de aanloop naar de Keiler publiceren we met regelmaat online-nieuwsbrieven. Leuk om te lezen, maar ook handig omdat je wordt geattendeerd op (gezamenlijke) trainingsmogelijkheden, instructies en weetjes voor de wedstrijd. 
Meld je hier aan voor de nieuwsbrief.

195