Aanmelden voor de Nunspeetse Keiler

MET 61 INSCHRIJVINGEN EN 3 TEAMS OP DE WACHTLIJST ZITTEN WIJ OP DIT MOMENT VOL. ALS ORGANISATIE GAAN WIJ NU CONTROLEREN OF DE TEAMS ZICH GOED HEBBEN INGESCHREVEN.                                                  
 

ALLE VOLGENDE INSCHRIJVINGEN PLAATSEN WIJ OP DE RESERVE LIJST. 

 

Nunspeetse Keiler 2019 inschrijf reglement

 

1.      Inschrijven uitsluitend via www.nunspeetsekeiler.nl.

2.      Inschrijvingsperiode van 01-01-2019 tot en met 30-04-2019

3.     Inschrijving is geldig zodra alle gegevens zijn ingevuld bij de inschrijving via Nunspeetsekeiler.nl én het team daarvan een e-mail bevestiging van de organisatie heeft ontvangen.

4.      Het maximum aantal deelnemende teams is 60 over alle klassen.

5.      Er worden gedurende de inschrijvingsperiode door de organisatie startplaatsen voor de teams van evenementsponsoren gereserveerd.

6.      Voor  de Herenrecreanten-klasse geldt een voorlopig maximum van 20 deelnemende teams. Zodra in deze klasse 20 geldige inschrijvingen zijn ontvangen, worden de opvolgende geldige inschrijvingen op een voorlopige wachtlijst geplaatst.   

7.      De organisatie kan (heeft het recht) bij over inschrijving, de inschrijvingsperiode aan te passen. Dit zal een week van tevoren worden gecommuniceerd.  

8.     Om bij de trekking van de starttijden in aanmerking te komen voor een starttijd, dient het inschrijfgeld uiterlijk een week voor de trekking betaald te zijn.

*De teamsamenstelling hoeft nog niet definitief te zijn. Je krijgt na inschrijving een mail met een log in. Daarmee kun je via "Mijn team / inloggen" al je gegevens later nog wijzigen, zoals bijvoorbeeld het toevoegen van teamleden. Daarvoor worden aanvullende formulieren zichtbaar.

Aanmeldformulier

Vul de velden hieronder in. Alle velden met een sterretje zijn verplicht.

Nadat we je aanmelding in goede orde hebben ontvangen, ontvang je van ons een bevestiging van je account.

Na onze bevestiging kan je via de homepage inloggen en de samenstelling van je team opgeven.

[teams_inschrijven_2019]

Mijn team / inloggen

Nieuwsbrief

In de aanloop naar de Keiler publiceren we met regelmaat online-nieuwsbrieven. Leuk om te lezen, maar ook handig omdat je wordt geattendeerd op (gezamenlijke) trainingsmogelijkheden, instructies en weetjes voor de wedstrijd. 
Meld je hier aan voor de nieuwsbrief.


 

427