Sponsoring

Word sponsor

WORD OOK SPONSOR!

De KEILER is niet alleen het grootste en meest unieke sportevenement van de Noord-Veluwe. Het is ook een evenement waarmee Lions Club Nunspeet fondsen genereert om diverse, vooral lokale goede doelen te ondersteunen. Hiermee wordt het maatschappelijk belang van de Lions Club en de Keiler ondersteund.

 

Hoe kunt u meedoen? Bijdragen als sponsor kan op twee manieren.

 

Word teamsponsor!

Deelnemende teams betalen een inschrijfgeld van 550 euro (2024), vaak gesteund door hun eigen sponsor, zoals hun eigen bedrijf of werkgever. Als een bedrijf een team wil sponsoren maar niet weet hoe, kunnen ze zich rechtstreeks bij de organisatie aanmelden. De Lions Club Nunspeet helpt dan sponsor en team met elkaar in contact te brengen.

 

Word eventsponsor!

Wilt u geen teamsponsor worden maar wilt u zich met uw bedrijf of organisatie wel verbinden aan de Keiler en datgene waar de Keiler voor staat, kan dat uiteraard ook! En graag zelfs!

Inmiddels worden wij gesteund door veel (lokale) bedrijven die enthousiast zijn over het maatschappelijke doel en de verbindende kracht van de Keiler. 

Sinds 2023 heeft Nestlé Nunspeet zich als hoofdsponsor aan de Keiler verbonden en onderstrepen zij het belang van verbinding, net zoals wij als organisatie voor ogen hebben met dit evenement.

 

Eventsponsor worden kan op diverse manieren, zoals het toezeggen van een financiële bijdrage, het sponsoren van een loop- of fietslus of een proef, maar ook het beschikbaar stellen van materialen, diensten, etc..

Door u te verbinden aan de Keiler wordt uw zichtbaarheid vergroot, draagt u bij aan de verbindende kracht van de Keiler en geeft u invulling aan het onderwerp Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

 

Wij overleggen graag met u over de mogelijkheden.

 

Sponsorinformatie

Gerrit van Asselt
email      sponsoring@nunspeetsekeiler.nl